Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

30 dages - Fortrydelsesret

Hos Smarte-kontaktlinser.dk kan du fortryde dit køb inden for 30 kalenderdage efter, du har modtaget varen.
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Kontaktlinserne skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, dvs. ikke anvendt, ødelagt eller beskadiget. Såfremt du bryder den emballage, som kontaktlinserne ligger i, vil dette oftest medføre, at du ikke kan tilbagelevere varen i væsentlig samme stand og mængde. Vi anbefaler derfor, at emballagen først brydes, når du har tjekket at styrken er den som du ønsker og du er helt sikker på, at du vil beholde varen.

Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt (gerne i originalemballagen fra Smarte kontaktlinser). Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Tilbagebetaling: Eventuelle tilbagebetalinger overføres direkte til dit kort (Dankort, Visa-Dankort, Visa, Mastercard eller Eurocard), som er anvendt ved købet. Tilbagebetalingen sker senest 10 arbejdsdage efter, at vi har modtaget og godkendt din returnering.

Reklamationsret

Smarte kontaktlinser giver altid kunden erstatning i form af et nyt identisk produkt ved reklamationer, hvor det er blevet konstateret, at fejlen har karakter af produktionsfejl. Produktet skal altid returneres til Smarte-kontaktlinser.dk, hvorefter det bliver sendt tilbage til producenten, der foretager en vurdering. Når du handler på www.smarte-kontaktlinser.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret med mindre reklamationsretten er begrænset af produktets naturlige holdbarhed. Læs derfor altid om holdbarheden på det enkelte produkt.

Betaling

Ordren betales som udgangspunkt i forbindelse med ordreafgivelse..
Smarte-kontaktlinser.dk accepterer følgende betalingsmidler: Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. På kreditkort udstedt udenfor Danmark opkræves ikke nogen gebyr. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Vi anvender Nordens mest anvendte online betalingssystem, hvor al kommunikation er krypteret og sendes via SSL (Secure Sockets Layer). Hverken www.smarte-kontaktlinser.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver disse personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen/ydelsen til dig. Det kunne f.eks. være oplysninger til vores domæne-registratorer.

Personoplysningerne registreres hos IT-point ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder os om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@netgiganten.dk

Den data ansvarlige er:
IT-Point ApS, Tagtækkervej 9 - 5230 Odense M. Cvr. 38650114

Fortrolighed og sikkerhed

Ved bestilling opgiver du personoplysninger om navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Når du registrerer og bestiller, godkender du samtidig, at vi opbevarer og anvender dine oplysninger i virksomheden for at kunne gennemføre vores forpligtigelser ifm. køb.

Oplysninger afgivet till Smarte kontaktlinser videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.